• Saskia Bekke-Perik
 • Nicole Bouwmeester
 • Sharon Bijen
 • Sandra Kelder
 • Saskia Bekke-Perik

  Saskia Bekke-Perik

  Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, afdeling logopedie. Meteen na het afronding van mijn studie ben ik gaan werken in een eigen praktijk in Zwolle. In 2001 heb ik een tweede praktijk geopend in Almelo (mijn geboorteplaats en woonplaats): Logopediepraktijk Almelo. Al gauw kreeg ik een volle werkweek in Almelo en ben ik gestopt met de werkzaamheden in Zwolle. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het onderzoeken en behandelen van kinderen en volwassenen met logopedische problemen. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook op theoretisch gebied "bij te blijven". Derhalve besteed ik veel aandacht aan na- en bijscholing. Zo heb ik onder andere opleidingen gevolgd op het gebied van dyslexie, sensorische intergratie, eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen (preverbale logopedie), behandelen van kinderen met het syndroom van Down, behandelen van afwijkende mondgewoonten, verschillende articulatietherapieën, meertaligheid bij kinderen. Om mijn logopedische kennis nog breder in te kunnen zetten heb ik samen met een aantal collega's het Kinderteam Almelo opgericht. Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk, neem ik ook deel aan verschillende werkgroepen om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen en te delen. Tevens besteed ik aandacht en tijd aan het profileren van het vak logopedie.

  Registratienummer kwaliteitsregister paramedici : 79900160491
  s.bekke@logopedie-almelo.nl
 • Nicole Bouwmeester

  Nicole Bouwmeester

  Ik ben als logopediste afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Sinds augustus 2012 werk ik bij Logopediepraktijk Almelo. Dit doe ik met veel enthousiasme en plezier. Ik heb ervaring in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met verschillende stoornissen. Ik geef o.a begeleiding aan kinderen die problemen hebben met articulatie, stemgeving, lezen, luistervaardigheid, taalbegrip en/of -productie. Ook volwassenen met problemen op het gebied van bijvoorbeeld articulatie en stemgeving worden door mij begeleid. Daarnaast vind ik het belangrijk om de kwaliteit van mijn logopedisch handelen hoog te houden door het volgen van verschillende na- en bijscholingen. Naast mijn brede basiskennis heb ik mij o.a. verder verdiept in Directe toegankelijkheid logopedie, Nederlandse gebarentaal, Lees- en schrijfproblemen, Signaleren en behandelen van lees- en spellingsproblemen, Metataal en articulatieproblemen.

  Registratienummer kwaliteitsregister paramedici : 99911567291
  n.bouwmeester@logopedie-almelo.nl
 • Sharon Bijen

  Sharon Bijen

  Ik ben afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Vanaf begin 2013 ben ik werkzaam binnen Logopediepraktijk Almelo. Ik heb ik ervaringen in het onderzoeken en behandelen van kinderen en volwassenen met logopedische stoornissen. Naast het behandelen van o.a. stem-, spraak- en taalproblemen heb ik ook ervaring in het werken met kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking, syndromen zoals het downsyndroom en autisme. Ik heb kennis van het gebruik van foto’s, picto’s en Nederlands met Gebaren. Tevens heb ik cursussen gedaan op het gebied van schisis, articulatieproblemen en OMFT. Ik doe mijn werk als logopediste met veel plezier. Het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met diverse stoornissen maakt het werken voor mij als logopedist afwisselend en uitdagend. Daarnaast streef ik er naar om mijn theoretische kennis up to date te houden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op logopedisch vlak.

  Registratienummer kwaliteitsregister paramedici : 99911958891
  s.bijen@logopedie-almelo.nl
 • Sandra Kelder

  Sandra Kelder

  Ik ben in juni 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Sinds november 2016 werk ik bij Logopediepraktijk Almelo. Ik heb ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen en volwassenen, met name taal-, spraak-, slikproblemen en stotteren. De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd op het gebied van fonologische articulatiestoornissen, oro-myofunctionele therapie, en stottertherapie voor (jonge) kinderen. Door deze uiteenlopende cursussen en bijscholingen blijft het werk als logopedist voor mij interessant. Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk, ben ik ook actief deelneemster van de kwaliteitskring in Borne/Hengelo. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Ook ben ik DTL (Directe Toegankelijkheid Logopedie) gecertificeerd en ben ik lid van de N.V.L.F.

  Registratienummer kwaliteitsregister paramedici : 99911462991
  s.kelder@logopedie-almelo.nl